Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 687g1521kcal120.2g0g116.8g0g
Kuohukerma (Ingman)499g1697kcal11g15.5g174.7g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto250g699kcal47.4g0g54.9g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Oivariini, 60 (100g)20g110kcal0.2g0.2g12g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.9g2kcal0.2g0g0.2g0g
Kuohukerma (Ingman)0.7g2.4kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3012g8091kcal359.4g36g718g2g
Valittu annoskoko1506g4046kcal179.7g18g359g1g
Annoskoko puolitettuna753g2023kcal89.9g9g179.5g0.5g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152296