Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 801g1775kcal140.2g0g136.2g0g
Kuohukerma (Ingman)582g1980kcal12.8g18.1g203.8g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto291g815kcal55.3g0g64.1g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Oivariini, 60 (100g)23g128kcal0.2g0.2g14g0g
Jauheliha, sika-nauta 1g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kuohukerma (Ingman)0.8g2.8kcal0g0g0.3g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3514g9440kcal419g42g837.6g2.2g
Valittu annoskoko1757g4720kcal209.5g21g418.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna879g2360kcal104.8g10.5g209.4g0.6g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152296