Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 115g254kcal20g0g19.5g0g
Kuohukerma (Ingman)83g283kcal1.8g2.6g29.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)3.3g18kcal0g0g2g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana502g1349kcal59.6g6g119.6g0.2g
Valittu annoskoko251g674kcal29.8g3g59.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna126g337kcal14.9g1.5g29.9g0.1g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152296