Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1145g2535kcal200.3g0g194.6g0g
Kuohukerma (Ingman)832g2829kcal18.3g25.8g291.2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto416g1165kcal79g0g91.5g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Oivariini, 60 (100g)33g183kcal0.3g0.3g20g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.5g3.3kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma (Ingman)1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5021g13485kcal598.8g60g1196.4g3g
Valittu annoskoko2510g6743kcal299.4g30g598.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna1255g3371kcal149.7g15g299.1g0.8g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152296