Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1376g3047kcal240.8g0g233.9g0g
Kuohukerma (Ingman)1000g3400kcal22g31g350g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto500g1400kcal95g0g110g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Oivariini, 60 (100g)40g220kcal0.4g0.4g24g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma (Ingman)1.4g4.8kcal0g0g0.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6034g16210kcal719.6g72g1438g3.8g
Valittu annoskoko3017g8105kcal359.8g36g719g1.9g
Annoskoko puolitettuna1509g4053kcal179.9g18g359.5g1g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152296