Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 229g507kcal40.1g0g38.9g0g
Kuohukerma (Ingman)166g566kcal3.7g5.2g58.2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)6.7g37kcal0.1g0.1g4g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.3g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma (Ingman)0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1004g2697kcal120g12g239.2g0.6g
Valittu annoskoko502g1349kcal60g6g119.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna251g674kcal30g3g59.8g0.2g
Arvot/100g100g269kcal12g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152296