Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 343g761kcal60.1g0g58.4g0g
Kuohukerma (Ingman)250g849kcal5.5g7.7g87.4g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto125g349kcal23.7g0g27.5g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)10g55kcal0.1g0.1g6g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma (Ingman)0.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1506g4046kcal179.8g18g359g0.8g
Valittu annoskoko753g2023kcal89.9g9g179.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna376g1011kcal45g4.5g89.8g0.2g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152296