Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 344g762kcal60.2g0g58.5g0g
Kuohukerma (Ingman)250g850kcal5.5g7.8g87.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)10g55kcal0.1g0.1g6g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma (Ingman)0.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1508g4052kcal180g18.2g359.4g0.8g
Valittu annoskoko754g2026kcal90g9.1g179.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna377g1013kcal45g4.6g89.9g0.2g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152296