Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1000g548kcal15.9g131.1g1.7g8.5g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g200g720kcal56g3.8g52g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g200g200kcal38g1.8g4.8g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen30g216kcal0g0g24g0g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3971g4895kcal295.2g328.6g271.2g36g
Valittu annoskoko1986g2448kcal147.6g164.3g135.6g18g
Annoskoko puolitettuna993g1224kcal73.8g82.2g67.8g9g
Arvot/100g100g123kcal7.4g8.3g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576