Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g90g405kcal6.9g61.2g14.4g3.2g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g100g355kcal5.8g3g35.5g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g100g270kcal8g12g20g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g150g165kcal0.8g22.5g7.5g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 30g90kcal0g6.3g4.4g0g
Kahvilikööri30g86kcal0g9.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4g14kcal3.4g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g40g160kcal0g40g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1146g3484kcal50.4g317.8g204.2g6.4g
Valittu annoskoko573g1742kcal25.2g158.9g102.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna287g871kcal12.6g79.5g51.1g1.6g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743