Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit500g85kcal8g11g1g9.5g
Nakki, keskiarvo 120g280kcal13.7g1.4g24.7g0g
Flora margariini 60, annos 10g30g162kcal0.1g0.1g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Aurajuusto30g102kcal6g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2210g1693kcal87g99.2g105.4g20.8g
Valittu annoskoko1105g847kcal43.5g49.6g52.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna553g423kcal21.8g24.8g26.4g5.2g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140