Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Välimeren broilervuoka

Leikkaa koivet isolla terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta.

Kuori ja viipaloi perunat.

Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan.

Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit.

Mausta Provencale-yrttiseoksella ja suolalla.

Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä.

Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ohje on Yhteishyvä Ruokamaailma- lehdestä.

Oliiviöljyn määrää voi huoletta vähentää, kun broilerista valuu rasvaa kuitenkin perunoille.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Lissuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi (Atria)540g902kcal75.6g5.9g70.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g420g252kcal6.3g54.6g0.4g3.8g
Kirsikkatomaatti, 50g250g50kcal1.5g9.5g0.8g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 40g79kcal0.6g0.7g8g1.8g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2572g3052kcal168.6g142.8g212.8g11.4g
Valittu annoskoko1286g1526kcal84.3g71.4g106.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna643g763kcal42.2g35.7g53.2g2.9g
Arvot/100g100g119kcal6.6g5.6g8.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153240