Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Punakaali 533g138kcal8.3g18.7g1.1g10.1g
Sipuli (käsittelemätön)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen367g128kcal0.7g30g0.4g5.5g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma67g213kcal0.1g49.3g0g0g
Punaviini 80g56kcal0.2g0.2g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g10g3.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g1260kcal20.6g203.2g19.2g33.4g
Valittu annoskoko1136g630kcal10.3g101.6g9.6g16.7g
Annoskoko puolitettuna568g315kcal5.2g50.8g4.8g8.4g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289