Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen30g216kcal0.3g0.3g24g0g
Punakaali 1600g415kcal25g56g3.2g30.4g
Sipuli (käsittelemätön)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen1100g385kcal2.2g90.2g1.1g16.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma200g640kcal0.2g148g0g0g
Punaviini 240g169kcal0.7g0.5g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g30g11kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6820g3781kcal62g609.8g57.4g100.6g
Valittu annoskoko3410g1890kcal31g304.9g28.7g50.3g
Annoskoko puolitettuna1705g945kcal15.5g152.5g14.4g25.2g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289