Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen5g36kcal0g0g4g0g
Punakaali 267g69kcal4.2g9.3g0.5g5.1g
Sipuli (käsittelemätön)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen183g64kcal0.4g15g0.2g2.7g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma33g107kcal0g24.7g0g0g
Punaviini 40g28kcal0.1g0.1g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g5g1.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g630kcal10.2g101.4g9.6g16.8g
Valittu annoskoko568g315kcal5.1g50.7g4.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna284g157kcal2.6g25.4g2.4g4.2g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289