Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Punakaali 400g104kcal6.2g14g0.8g7.6g
Sipuli (käsittelemätön)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen275g96kcal0.5g22.5g0.3g4.1g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma50g160kcal0g37g0g0g
Punaviini 60g42kcal0.2g0.1g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g7.5g2.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g945kcal15.2g152.4g14.4g25g
Valittu annoskoko852g472kcal7.6g76.2g7.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna426g236kcal3.8g38.1g3.6g6.3g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289