Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 771g1100kcal96.4g2.3g79g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 47g418kcal0g0g47.3g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Kinkkusuikale Pirkka350g361kcal63.1g6.3g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2730g3778kcal319.8g19.8g270.4g1.8g
Valittu annoskoko1365g1889kcal159.9g9.9g135.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna683g945kcal80g5g67.6g0.5g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458