Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1542g2200kcal192.7g4.6g158.1g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 95g837kcal0g0g94.6g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Kinkkusuikale Pirkka701g722kcal126.2g12.6g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5460g7556kcal639.4g39.8g540.8g3.8g
Valittu annoskoko2730g3778kcal319.7g19.9g270.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna1365g1889kcal159.9g10g135.2g1g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458