Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g90kcal0g0g10.1g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kinkkusuikale Pirkka75g77kcal13.5g1.4g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana585g810kcal68.6g4.4g57.8g0.4g
Valittu annoskoko293g405kcal34.3g2.2g28.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna146g202kcal17.2g1.1g14.5g0.1g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.8g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458