Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 108g955kcal0g0g108g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Kinkkusuikale Pirkka800g824kcal144g14.4g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6232g8624kcal729.8g45.6g617.4g4.2g
Valittu annoskoko3116g4312kcal364.9g22.8g308.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna1558g2156kcal182.5g11.4g154.4g1.1g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458