Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1983g2828kcal247.8g5.9g203.2g0g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 122g1076kcal0g0g121.7g0g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Kinkkusuikale Pirkka901g928kcal162.2g16.2g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g9715kcal822g51.2g695.4g4.8g
Valittu annoskoko3510g4857kcal411g25.6g347.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna1755g2429kcal205.5g12.8g173.9g1.2g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458