Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2203g3142kcal275.4g6.6g225.8g0g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 135g1195kcal0g0g135.2g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Kinkkusuikale Pirkka1001g1031kcal180.2g18g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g10794kcal913.4g56.8g772.6g5.4g
Valittu annoskoko3900g5397kcal456.7g28.4g386.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna1950g2699kcal228.4g14.2g193.2g1.4g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458