Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 15g135kcal0g0g15.2g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kinkkusuikale Pirkka113g116kcal20.3g2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana877g1214kcal102.8g6.2g86.8g0.6g
Valittu annoskoko439g607kcal51.4g3.1g43.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna219g304kcal25.7g1.6g21.7g0.2g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458