Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2643g3771kcal330.4g7.9g270.9g0g
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 162g1434kcal0g0g162.2g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Kinkkusuikale Pirkka1202g1238kcal216.3g21.6g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g12953kcal1096g68.2g927g6.4g
Valittu annoskoko4680g6476kcal548g34.1g463.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna2340g3238kcal274g17.1g231.8g1.6g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458