Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 17g149kcal0g0g16.9g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kinkkusuikale Pirkka125g129kcal22.5g2.3g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana975g1349kcal114g7.2g96.4g0.6g
Valittu annoskoko488g675kcal57g3.6g48.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna244g337kcal28.5g1.8g24.1g0.2g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458