Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3525g5028kcal440.6g10.6g361.3g0g
Vesi801g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 216g1913kcal0g0g216.3g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Kinkkusuikale Pirkka1602g1650kcal288.4g28.8g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g17270kcal1461.4g91g1236.4g8.4g
Valittu annoskoko6240g8635kcal730.7g45.5g618.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna3120g4318kcal365.4g22.8g309.1g2.1g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458