Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 24g209kcal0g0g23.7g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Kinkkusuikale Pirkka175g181kcal31.5g3.2g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1365g1889kcal159.8g10.2g135.4g1g
Valittu annoskoko683g945kcal79.9g5.1g67.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna341g472kcal40g2.6g33.9g0.3g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458