Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3965g5656kcal495.6g11.9g406.4g0g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 243g2152kcal0g0g243.3g0g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Kinkkusuikale Pirkka1802g1856kcal324.4g32.4g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14040g19429kcal1644g102.4g1390.8g9.6g
Valittu annoskoko7020g9715kcal822g51.2g695.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna3510g4857kcal411g25.6g347.7g2.4g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458