Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4406g6285kcal550.7g13.2g451.6g0g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 270g2391kcal0g0g270.3g0g
Suola, annos 3g100g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Kinkkusuikale Pirkka2003g2063kcal360.5g36g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g21588kcal1826.8g113.8g1545.4g10.6g
Valittu annoskoko7800g10794kcal913.4g56.9g772.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna3900g5397kcal456.7g28.5g386.4g2.7g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458