Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kinkkusuikale Pirkka25g26kcal4.5g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g269kcal22.8g1.4g19.2g0.2g
Valittu annoskoko98g135kcal11.4g0.7g9.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna49g67kcal5.7g0.4g4.8g0.1g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458