Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.8g1.7g56.4g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 34g299kcal0g0g33.8g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Kinkkusuikale Pirkka250g258kcal45.1g4.5g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1950g2698kcal228.4g14.4g193.2g1.4g
Valittu annoskoko975g1349kcal114.2g7.2g96.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna488g675kcal57.1g3.6g48.3g0.4g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458