Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 50g51kcal0.6g2.4g4.1g0.9g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 45g34kcal2g5.8g0.1g0.5g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)145g160kcal36.3g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana995g879kcal82.8g39g41.4g5.8g
Valittu annoskoko498g439kcal41.4g19.5g20.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna249g220kcal20.7g9.8g10.4g1.5g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481