Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Palsternakka 50g32kcal0.3g5.9g0.2g2.3g
Purjosipuli 70g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g80g200kcal11.2g2.7g16g0g
Valkoviini, kuiva, 12%70g59kcal0.2g0.4g0g0g
Kasvisliemikuutio 7g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Soijakastike 8g4.8kcal0.4g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g1018kcal36.8g101.2g36.6g13.4g
Valittu annoskoko1770g509kcal18.4g50.6g18.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna885g255kcal9.2g25.3g9.2g3.4g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153499