Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 400g154kcal4g27.6g0.8g10g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2655g1167kcal91.6g81.8g47.6g29.6g
Valittu annoskoko1328g584kcal45.8g40.9g23.8g14.8g
Annoskoko puolitettuna664g292kcal22.9g20.5g11.9g7.4g
Arvot/100g100g44kcal3.5g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711