Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 500g192kcal5g34.5g1g12.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Persilja 6.3g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g1459kcal114.4g102g59.8g37g
Valittu annoskoko1660g730kcal57.2g51g29.9g18.5g
Annoskoko puolitettuna830g365kcal28.6g25.5g15g9.3g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711