Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 600g230kcal6g41.4g1.2g15g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g1751kcal137.4g122.4g71.4g44.6g
Valittu annoskoko1992g876kcal68.7g61.2g35.7g22.3g
Annoskoko puolitettuna996g438kcal34.4g30.6g17.9g11.2g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711