Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 700g269kcal7g48.3g1.4g17.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Persilja 8.8g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4648g2043kcal160.2g142.8g83.4g52g
Valittu annoskoko2324g1022kcal80.1g71.4g41.7g26g
Annoskoko puolitettuna1162g511kcal40.1g35.7g20.9g13g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711