Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 100g38kcal1g6.9g0.2g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Persilja 1.3g0.3kcal0g0g0g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g292kcal22.8g20.4g12g7.4g
Valittu annoskoko332g146kcal11.4g10.2g6g3.7g
Annoskoko puolitettuna166g73kcal5.7g5.1g3g1.9g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711