Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1000g384kcal10g69g2g25g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Vesi1251g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g2918kcal229g204g119g74.2g
Valittu annoskoko3320g1459kcal114.5g102g59.5g37.1g
Annoskoko puolitettuna1660g730kcal57.3g51g29.8g18.6g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711