Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1600g614kcal16g110.4g3.2g40g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10620g4668kcal366.2g326.4g190.2g118.4g
Valittu annoskoko5310g2334kcal183.1g163.2g95.1g59.2g
Annoskoko puolitettuna2655g1167kcal91.6g81.6g47.6g29.6g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711