Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 200g77kcal2g13.8g0.4g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g584kcal45.8g40.8g23.8g15g
Valittu annoskoko664g292kcal22.9g20.4g11.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna332g146kcal11.5g10.2g6g3.8g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711