Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 300g115kcal3g20.7g0.6g7.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g876kcal68.8g61.2g35.8g22.4g
Valittu annoskoko996g438kcal34.4g30.6g17.9g11.2g
Annoskoko puolitettuna498g219kcal17.2g15.3g9g5.6g
Arvot/100g100g44kcal3.5g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711