Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g800g2096kcal139.2g0g160g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g70g210kcal2.4g3.1g21g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Korppujauho 40g147kcal4.2g30g0.4g2.1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2572g5883kcal297g82g463.4g8.6g
Valittu annoskoko1286g2942kcal148.5g41g231.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna643g1471kcal74.3g20.5g115.9g2.2g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807