Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g91g240kcal15.9g0g18.3g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g8g24kcal0.3g0.4g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Korppujauho 4.6g17kcal0.5g3.4g0g0.2g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g672kcal34g9.4g52.8g0.8g
Valittu annoskoko147g336kcal17g4.7g26.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna74g168kcal8.5g2.4g13.2g0.2g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807