Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g152g399kcal26.5g0g30.5g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g13g40kcal0.5g0.6g4g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Korppujauho 7.6g28kcal0.8g5.7g0.1g0.4g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g84kcal0g0g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1121kcal56.6g15.6g88.2g1.8g
Valittu annoskoko245g560kcal28.3g7.8g44.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna123g280kcal14.2g3.9g22.1g0.5g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807