Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g183g479kcal31.8g0g36.6g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g16g48kcal0.6g0.7g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 3.7g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Korppujauho 9g34kcal1g6.8g0.1g0.5g
Vesi46g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g1345kcal68g18.6g106g2g
Valittu annoskoko294g673kcal34g9.3g53g1g
Annoskoko puolitettuna147g336kcal17g4.7g26.5g0.5g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807