Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g244g639kcal42.4g0g48.8g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g21g64kcal0.7g1g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.9g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Korppujauho 12g45kcal1.3g9.1g0.1g0.6g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g135kcal0g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1794kcal90.4g25g141.2g2.6g
Valittu annoskoko392g897kcal45.2g12.5g70.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna196g448kcal22.6g6.3g35.3g0.7g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807