Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g274g719kcal47.7g0g54.9g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g24g72kcal0.8g1.1g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.5g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Korppujauho 14g50kcal1.4g10.3g0.1g0.7g
Vesi69g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 17g152kcal0g0g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g2017kcal101.6g28.2g158.8g2.8g
Valittu annoskoko441g1009kcal50.8g14.1g79.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna221g504kcal25.4g7.1g39.7g0.7g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807