Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g61g160kcal10.6g0g12.2g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g5.3g16kcal0.2g0.2g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho 3g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g448kcal22.6g6.2g35.2g0.6g
Valittu annoskoko98g224kcal11.3g3.1g17.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g112kcal5.7g1.6g8.8g0.2g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807