Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 400g487kcal85g0g16g0g
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Maissi, pirkka70g86kcal2.1g18.2g0.6g2.4g
Papu, ohut vihreä, pirkka100g27kcal1.9g4.2g0.2g2.4g
Lehtiselleri 40g5.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl40g30kcal1.6g3.2g1.2g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)10g14kcal0.4g0.9g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1300g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4.1g4.1g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5340g2919kcal210.8g203.6g136.2g30.2g
Valittu annoskoko2670g1459kcal105.4g101.8g68.1g15.1g
Annoskoko puolitettuna1335g730kcal52.7g50.9g34.1g7.6g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942